Aftrap Europese verkiezingscampagne in 't Gooi op 7 mei 2024 groot succes

Het eerste deel in een grotere serie van Europees-getinte VVD-evenementen zit erop! Anna-Christina Schulenburg en Pieter-Bas van Suijlichem introduceerden zich op 7 mei 2024 aan de Gooise leden in de Tinfabriek in Naarden, reageerden op prikkelende stellingen en beantwoordden vragen uit de zaal.



Afgelopen dinsdag 7 mei 2024 was het dan eindelijk zover: de aftrap in 't Gooi van de Europese verkiezingen. In de Tinfabriek in Naarden werd een politieke avond georganiseerd. Anna-Christina Schulenburg en Pieter-Bas van Suijlichem introduceerden zich aan de Gooise leden, reageerden op prikkelende stellingen en beantwoorden vragen uit de zaal. Stellingen waren:
1. Het veto op buitenlands beleid moet worden afgeschaft.
2. Er moet een groter deel van het EU-budget naar defensie.
Na beantwoording van vragen uit de zaal naar aanleiding van hun reacties, gaven Anna-Christina en Pieter-Bas aan er veel zin in te hebben en er vol voor te gaan. De zaal wenste hen veel succes.
Na de geslaagde politieke avond, werd een borrel gehouden in de bar. Op naar het volgende evenement: het Europa Asperge Diner in Mauve in Laren op 22 mei 2024 in de avond (informatie reeds verspreid, maar volgt ook nog op deze website).
Meer foto's in de bijlage.