Uitnodiging politieke agenda op donderdag 13 oktober in Eemnes

Voordrachtkandidaten Eerste Kamerverkiezingen en politieke actualiteit met TweedeKamerleden Rahimi en Klink

Beste leden van VVD het Gooi,

 Namens het bestuur nodig ik u met heel veel genoegen uit voor onze eerstvolgende politieke bijeenkomst.

Wij hebben een interessant programma voor u samengesteld en hopen van harte op een grote opkomst.

 Op donderdag 13 oktober aanstaande bent u om 20.00 uur welkom in de meentzaal van Huis van Eemnes, Noordersingel 4, Eemnes.

Inloop is mogelijk vanaf 19.30 uur.

 Programma

 1. Volgend jaar vinden Provinciale Statenverkiezingen en Eerste Kamerverkiezingen plaats.

Bram Cool (Blaricum) en Mike Jansen (Bussum) hebben aangegeven zich graag te kandideren voor de Eerste Kamerverkiezingen. Kandidaten dienen te worden voorgedragen door een lokaal netwerk, een regio, of een thematisch netwerk. Bram en Mike stellen zich op 13 oktober graag verder voor en lichten hun motivatie en ambities aan u toe. Voormalig senator Niek Ketting zal vervolgens met beide heren in gesprek gaan en u ook de kans geven om hen nader aan de tand te voelen. Aansluitend zal er per kandidaat worden gestemd over het voordragen door lokaal netwerk VVD het Gooi. Na een succesvolle voordracht zal de permanente scouting commissie zich buigen over de verdere kandidaatstelling inclusief een concept-advieslijst.

2. Het MKB is de motor van onze economie.

Het is dan ook van belang het energie-intensieve mkb in deze moeilijke tijd te steunen en ruimhartig en snel te compenseren. Maar doet de VVD voldoende? En hoe kan structurele compensatie het beste worden ingezet? Tweede Kamerleden Hawre Rahimi (Economische Zaken en Klimaat, MKB, Ondernemerschap) en Jan Klink (Buitenlandse Handel, Ontwikkelingssamenwerking; tevens TK contactpersoon VVD het Gooi) gaan heel graag met u in discussie over dit onderwerp en over andere politieke actualiteiten.

Wij kijken uit naar uw komst en hopen op een inspirerende en drukbezochte avond!

Met liberale groet,

Bastiaan Postma

Secretaris VVD het Gooi