VVD het Gooi in gesprek met VVD Tweede Kamerlid Dilan Yesilgöz-Zegerius

Op dinsdag 23 juni gingen de leden van netwerk VVD het Gooi online in discussie met VVD Tweede Kamerlid Dilan Yesilgöz-Zegerius. Dilan is woordvoerder voor onder andere politie, veiligheid, drugsbeleid, cybercriminaliteit en terrorismebestrijding. Het bestuur had besloten tot deze online-discussie, nadat een eerder geplande sessie met Dilan al niet door kon gaan in verband met de corona-maatregelen.

Het werd een levendige discussie met inhoudelijk leuke en interessante vragen die aan Dilan gesteld werden door 36 deelnemers. De onderwerpen die aan bod kwamen waren onder meer: het al dan niet bewapenen van BOA’s met wapenstok en pepperspray, cybercriminaliteit, het gebrek aan wijkagenten, handhaving omtrent drugs, de gevaren van georganiseerde misdaad voor lokale besturen en zelfs aangelegenheden rondom dubbele nationaliteit.

Dilan beantwoordde vragen op een persoonlijke en open manier, waarbij zij af en toe ook nadrukkelijk haar eigen mening over bepaalde onderwerpen gaf en de dilemma’s rondom deze vraagstukken duidelijk uiteenzette. 

Kortom: een zeer geslaagde sessie en zeker voor herhaling vatbaar!