VVD Noord-Holland zet vrijwilligers in het zonnetje

VVD-Statenlid Marco Wiesehahn van de provincie Noord-Holland heeft vrijdag een aantal vrijwilligers een taart gebracht om namens de VVD zijn waardering uit te spreken voor hun onvermoeibare inzet.

In Huizen ging Marco, samen met enkele leden van de lokale fractie, op bezoek bij Honk- en Softbal vereniging de Zuidvogels, waar een delegatie van de onderhoudscommissie, bestaande uit Frits Hogguer en Adri van 't Hoenderdal (helaas was Henk Vegt verhinderd), werd verrast met een overheerlijke taart. De onderhoudsmannen verdienden het echt om in het zonnetje gezet te worden voor hun tomeloze inzet voor de vereniging.

Vervolgens werd Fransien Jongmans bezocht. Zij kreeg een taart voor haar inzet voor Bussum. Zij is een schoolvoorbeeld van een inwoner die - liefst opererend op de achtergrond -  intensief betrokken is bij allerlei activiteiten, die onze gemeente net een stukje leuker én mooier maken. Gedurende de weken van Bussum op IJs – waarvoor zij inmiddels ook haar kinderen heeft gestrikt – wóónde zij ongeveer op de ijsbaan voor het gemeentehuis. Daarnaast maakt zij deel uit van het bestuur van de Spiegelvrienden (de wijkvereniging van Het Spiegel in Bussum), begeleidt zij als manager een lokaal muziekbandje en is zij actief op de Gooische hockeyvereniging. In het verleden was zij nauw betrokken bij het Spiegelcabaret, dat de eigenaardigheden van de bewoners van deze wijk op de hak pleegt te nemen.

De VVD is Frits, Adri, Henk en Fransien ontzettend dankbaar en dankt hen en alle andere vrijwilligers die zich inzetten in onze gemeentes. Zij maken Nederland elke dag een stukje mooier.