Aan de Slag!

Het kabinet Rutte III is aangetreden. De formatie heeft wat langer geduurd dan gehoopt, maar het resultaat mag er zijn. Dit kabinet gaat aan de slag op basis van een regeerakkoord waar we erg blij mee zijn.

Door dit akkoord gaat vrijwel iedereen voelen dat het beter gaat. De inkomstenbelasting gaat flink omlaag. Natuurlijk zitten er ook maatregelen in die pijnlijk voor ons zijn. Maar uiteindelijk gaan de meeste mensen er flink op vooruit. Daar gaat het om. 

 

We zijn trots op dit regeerakkoord:

• 2,1 miljard extra voor liefdevolle zorg voor onze ouderen

• Veiligheid: extra geld voor politie en defensie

• Nog nooit was een regeerakkoord zo groen

• Een strikt maar humaan migratiebeleid

• Lastenverlichting: bijna iedere Nederlander gaat erop vooruit

Andere partijen roepen langs de zijlijn alweer moord en brand. Ook de partijen die geen verantwoordelijkheid hebben genomen en met schijnoplossingen kwamen.

 

De VVD wil niet schreeuwen langs de zijlijn, maar de mouwen opstropen en aanpakken. Ook in uw gemeente willen we straks na de gemeenteraadsverkiezingen verantwoordelijkheid nemen en zorgen dat u in een fijne buurt kunt wonen.

 

Daar is een goede campagne voor nodig. Een campagne waarmee we iedereen laten weten waarom dit zo’n goed akkoord voor Nederland is. Een campagne waardoor we ook in uw gemeente de grootste worden. Het zou fantastisch zijn als u daar aan bijdraagt:


https://www.vvd.nl/doe-mee/